Waarschuwing: 666 komt eraan!

 “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig.”

HOE DICHTBIJ IS NU OPENBARING 13?

Omni magazine, Juni 1991, (p.59) kwam met deze verrassende verklaring,”CONTANT GELD EN CREDITKAARTEN ZULLEN SPOEDIG VEROUDERD ZIJN.” InformationWeek,11 Okt. 1993, bazuinde met veel tam tam op zijn omslag, De cashloze maatschappij, het staat in de kaarten. Het artikel verklaarde zelfverzekerd, (p.4) ” Ik wed op je laatste cent:”de Verenigde Staten WORDT EEN CASHLOZE MAATSCHAPPIJ…”

De snelst groeiende voortgang in de financiële wereld is die van de “smart cards”. Smart cards, welke op gewone creditkaarten lijken, bevatten kleine computerchips die in staat zijn om gegevens op te slaan, zoals bankrekeningen, medische informatie, enz. Reeds veel gebruikt in Japan en Europa, volgens InformationWeek,(p.4) “TEGEN HET VOLGENDE JAAR, zullen kaarten worden gebruikt om gezondheidszorg en verzekeringen te betalen, overheidsuitkeringen te ontvangen en artikelen te kopen uit automaten . . .”

meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s